Premiera la Teatrul de Arta: “Cand timpul sta pe loc”

Premiera spectacolului CAND TIMPUL STA PE LOC de Donald Margulies, in traducerea si regia lui Bogdan Budes, va avea loc luni, 30 octombrie, ora 19.15, la Teatrul de Arta Bucuresti. Din distributia spectacolului fac parte Mihaela Sirbu, Andi Vasluianu, Dorin Andone si Diana Roman. Biletele costa 31,5 lei, respectiv 21 lei – studenti, elevi, pensionari.

Doua cupluri, doua povesti de dragoste, doua traiectorii pe cat de previzibile, la prima vedere, pe atat de surprinzator imprevizibile. Vremurile pe care le traim, provocarile sociale si profesionale cu care ne confruntam nu lasa loc previzibilului. Relatiile in interiorul celor doua cupluri evolueaza si asistam la rasturnari neasteptate de situatie: in cuplul aparent solid (sunt impreuna de noua ani) format de Sarah si James intervine o fisura datorata unei intamplari petrecute pe front, in vreme ce in cuplul aparent fragil dintre Richard si Mandy (sunt impreuna de nici patru luni) aparitia unui copil ii apropie si mai mult.

Programul pe luna octombrie al celorlalte spectacole ale Teatrului de Arta Bucuresti poate fi consultat AICI.

Biletele se gasesc la statia de Metrou Unirii 1, intrarea dinspre Curtea de Apel, vizavi de Casa de abonamente elevi si studenti (luni-vineri: 9.00 – 19.00; sambata: 10.00 – 14.00), precum si pe mySTAGE.ro si Eventim.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.