Urban Eye Film Festival se pregateste de a patra editie

A patra editie a festivalului Urban Eye Film Festival se va desfasura in perioada 1-5 noiembrie, la Cinema Elvira Popescu si Apollo111. Festivalul este dedicat celor interesati de viata urbana si mediul inconjurator si propune in premiera filme despre orase si comunitati din tari precum Liban, Cuba, Rusia, India, Danemarca si S.U.A.

Urban Eye Film Festival pune accentul pe subiecte relevante si de actualitate, care aduc in discutie ce anume confera calitatea vietii intr-un oras, importanta spatiilor publice centrate pe pietoni, dreptul la locuire, necesitatea reconsiderarii patrimoniului recent si land art.

Programul include filme emotionante si provocatoare, precum “Taste of Cement” (2017, r. Ziad Kalthoum), despre povestea unor muncitori sirieni in exil, “Citizen Jane: Battle for the City”(2016, r. Matt Tyrnauer), despre Jane Jacobs, cea care a schimbat modul in care privim orasele sau “Troublemakers: the Story of Land Art” (2015, r. James Crump) despre figurile iconice ale land art-ului. Vizionarile vor fi urmate de discutii cu invitati speciali din Romania sau din strainatate.

Pentru mai multe detalii, vizitati www.UrbanEye.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.