“Lovesc, deci exist” are premiera pe 16 noiembrie

Filmul documentar “Lovesc, deci exist” va avea premiera joi, 16 noiembrie, la Cinema Eforie din Bucuresti. Filmul, realizat de Marius Th Barna dupa scenariul lui Bogdan Ficeac, prezinta si decripteaza situatiile sociale, mentalitatile, motivatiile care determina o crestere a manifestarilor violente in contemporanietatea autohtona.

Documentarul are mai multe capitole: familia, orasul, suporterii, scoala, marginalii, judecatii, stapanii si sclavii, relevand astfel o gama foarte larga de experiente, multe traumanizante, urmarind destine ce se intersecteaza pe parcursul demantelarii diverselor tipuri de violenta, de la cea domestica pana la cea profesionala. “Lovesc, deci exist” se doreste a fi un indemn la reflectie pentru deplina constientizare a unui fenomen care se insinueaza tot mai brutal in viata noastra de zi cu zi, amenintand sa scape de sub control cu consecinte dintre cele mai dramatice.

Filmul documentar “Lovesc, deci exist” este o productie marca Paradox Film, realizat cu sprijinul Borsec si al Centrului National al Cinematografiei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.