Expozitie de pictura: “In cautarea fericirii”

DanaArtGallery si Andreea Rus, artist plastic, organizeaza luni, 6 noiembrie, incepand cu ora 18.30, vernisajul expozitiei de arta vizuala “IN CAUTAREA FERICIRII”, la GALERIA ODEON din Calea Victoriei nr.40-42, in foaierul Salii Studio a Teatrului Odeon. Evenimentul va fi prezentat de dr. Ana Maria Negoita, istoric de arta.

“Intr-un fel sau altul cu totii suntem in cautarea fericirii. Varsta, educatia, contexte de tot felul, istorice, sociale, ne aduc cu fata spre fericire, visand la aceasta si atingand-o, din cand in cand, sau macar traind cu iluzia acesteia. Gradina Edenului pare sa se indeparteze de noi din ce in ce mai mult si sa faca loc in contemporaneitate unor stari in care multi isi pierd speranta sau cauta “mici fericiri” la tot pasul. Situatia in care un om “se simte implicat, angajat”, poate deveni o cale spre fericire.” (Andreea Rus)

“Un jurnal al artistei despre cautarea fericirii care se construieste in imagini, ele apar privitorului ca mai apoi sa fie uitate si re-compuse intr-un spatiu interior. Expozitia aduce in discutie diferite forme ale fericirii asa cum aceasta poate fi perceputa de fiecare spectator, de fapt elementul principal, in mod paradoxal, nu sunt imaginile ci procesul pe care fiecare lucrare il deschide.” (Dr. Ana Maria Negoita)

Andreea Rus este artist plastic, absolvent al UAD Cluj-Napoca, sectia Pictura si doctor in Arte plastice si decorative din 2010. A reprezentat Romania la diverse expozitii internationale de pictura, bienale, trienale si festivaluri de arta din Italia, Polonia, Republica Moldova, Malta, Ungaria, Slovacia, Malta si altele.

Expozitia se poate vizita in perioada 6 – 30 noiembrie 2017, inainte de spectacolele de la Sala Studio a Teatrului Odeon sau prin programare la telefon 0724 271 723.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.