Noutati Meteor Press: “Calatorie pe Amazon” si “Calatorie magica in Orasul Florilor”

Cele mai recente aparitii ale Editurii Meteor Press sunt volumele “Calatorie pe Amazon” de Eva Ibbotson, o povestire impresionanta despre aventuri, explorari, prietenie si libertate si “Stravaganza. Calatorie magica in Orasul Florilor” de Mary Hoffman, un nou titlu din seria de romane fantasy ale autoarei britanice.

“Calatorie pe Amazon” de Eva Ibbotson
Maia, o fetita orfana din Anglia, este nerabdatoare sa ajunga la rudele ei aflate la mii de kilometri departare, pe Amazon. Isi imagineaza incantata cum va arata familia iubitoare impreuna cu care spera sa traiasca aventuri minunate, dar gseste in schimb doua verisoare nesuferite, care refuza sa iasa din casa. Dar minunatiile junglei compenseaza cu prisosinta neplacerile suferite din partea familiei Carter. Iar cand Maia intalneste un baiat misterios, care traieste singur pe malurile fluviului salbatic, incepe o calatorie spectaculoasa in inima unei lumi noi, extraordinare.

“Stravaganza. Calatorie magica in Orasul Florilor” de Mary Hoffman
Intr-o dimineata, tanarul Sky Meadows, dupa care sunt topite toate colegele de scoala, gaseste o sticluta goala de parfum la intrarea in apartamentul in care locuieste impreuna cu mama lui. Cum ea e specialista in aromoterapie, Sky e obisnuit cu parfumurile, dar n-are de unde sa stie ca misterioasa sticluta albastra e in realitate un talisman fermecat. Acesta il poarta in somn spre primejdiosul oras Giglia, care aduce mult cu Florenta renascentista. Acolo se trezeste intr-o manastire de calugari dominicani si descopera cu surprindere ca e un stravagante…

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.