Liceenii pasionati de tech pot castiga 1000 de euro la Start 2 Play

Divergent Academy – ONG-ul creat de T-Me Studios va organiza in cadrul Targului de jocuri si jucarii Start 2 Play un Hackathon care se adreseaza exclusiv liceenilor pasionati de tech (16-18 ani). La final, cea mai buna echipa va pleca acasa cu un bagaj de cunostiinte noi, valoroase, dar si cu un premiu de 1 000 de euro.

Participantii vor avea ca task sa creeze un produs minim viabil, o aplicatie sau o pagina web, pornind de la tema care va fi dezvaluita in ziua de 25 noiembrie, prima zi de competitie. Acestia vor avea la dispozitie 12 ore sa creeze produsul de la 0 sub indrumarea directa a unor membri T-Me Studios si companiile partenere ale Divergent Academy, care isi vor asuma cu desavarsire rolurile de mentori. Duminica, 26 noiembrie, va fi ziua cea mare! Timp de trei ore, concurentii vor pune cap la cap prezentarea finala pentru juriu. Dupa-amiaza vor fi dezvaluite produsele create in fata juratilor, a sustinatorilor si a participantilor la Targul de jocuri si jucarii Start 2 Play, pe o scena amplasata in cadrul evenimentului. Echipa castigatoare va pleca acasa cu marele premiu de 1 000 euro.

Participantii la Divergent Hackhaton pot forma echipe de cate doi, trei sau patru membri. In concurs pot participa maxim sapte echipe, iar perioada de inscriere se va incheia dupa ocuparea locurilor disponibile. Doritorii pot intra in competitie prin completarea formularului disponibil pe pagina oficiala a Hackathon-ului.

Programul de vizitare a Targului de jocuri si jucarii Start 2 Play este zilnic, sambata si duminica, 25 si 26 noiembrie, in intervalul orar 10.00-19.00. Biletele sunt disponibile la intrarea in Pavilionul C6 Romexpo, la pretul de 10 lei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.