Ciprian Macesaru citeste pentru copii la Kaleidoscope Book.a.rest

Ultimul atelier de lectura din seria “10 scriitori contemporani citesc pentru smARTkid”, co-finantat de Administratia Fondului Cultural Roman (AFCN) are loc sambata, 11 noiembrie. Scriitorul invitat este Ciprian Macesaru, care va citi din volumele “Super! Sunt un gandac!”, Editura Humanitas si “Portbagaj”, Editura Trei.

Proiectul de educatie prin cultura “Ateliere de lectura SmARTkid cu scriitori contemporani” este destinat copiilor cu varste intre 6 si 12 ani. In lunile septembrie, octombrie si noiembrie, in weekend, cate un scriitor contemporan, 10 scriitori contemporani in total, au sustinut ateliere de lectura alaturi de trainerii Asociatiei 7 ARTE.

In calitate de invitati, scriitorii le citesc copiilor, le raspund la intrebari, stimuleaza discutiile libere si ajuta la desfasurarea activitatilor, sub coordonarea trainerilor Asociatiei 7 ARTE.

Accesul copiilor la eveniment este gratuit. Evenimentul are o pagina pe facebook, AICI. Atelierul care inchide seria de lecturi cu scriitori are loc de la ora 11:30, la KALEIDOSCOPE BOOK.A.REST, bd. Marasti, nr. 35.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.