Stiri cinematografice — 13 - 11 - 2017
“La pas pe Litoral” se vede la HipTrip Travel Film Festival

Cinci documentare in premiera nationala si un documentar romanesc si-au gasit locul in selectia HipTrip Travel Film Festival 2017. Festivalul, care va avea loc in perioada 23-26 noiembrie la Cinema Union si Cinema Eforie, este dedicat cinefililor dependenti de calatorii, precum si celor care cauta inspiratie pentru viitoarele deplasari.

Cele cinci documentare prezente la festival sunt: “Calatorii cinemaului / The Cinema Travellers”, “In coarda / Encordés”, “Cyclique”, “Insula si balenele / The Island and the Whales” si “Rio Verde, timpul tribului Yakuruna / Río Verde, el tiempo de los Yakurunas”.

Cei prezenti la festival vor avea ocazia de a vedea pe marele ecran “La pas pe Litoral” (foto), filmul expeditiei pe care documentaristul Vlad Petri si jurnalistul Vlad Ursulean au facut-o in 2015, cand si-au luat rucsacurile in spate si au pornit-o pe jos de la Sulina la Vama Veche ca sa vada “intalnirea pamantului cu apa, linia care atrage si inspira oamenii, ii ajuta sa se regaseasca si sa se-mbete”.

Programul complet al festivalului va putea fi consultat in curand pe site-ul oficial.(0) Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Distribuie

Despre autor

Cristina Mitrea

Te-ar putea interesa si...