Ce vedem la a 24-a editie a Targului Gaudeamus

Mai putin de o saptamana ne desparte de prima zi a Targului International Gaudeamus – Carte de invatatura, care se va desfasura anul acesta in perioada 22-26 noiembrie. Editurile si-au definitivat programul evenimentelor, pentru ca vizitatorii prezenti la targ sa-si poata face din timp planurile de cumparaturi. 🙂

Editura Tritonic va avea o multitudine de lansari de carte din domenii diferite – literatura, istorie, comunicare media. Printre volumele care vor beneficia de lansari se numara si “Multiculturalism. United in Diversity. A Romanian Perspective”, autor Irina Budrina, in colectia Sens, “Povestiri cu dragoni”, o antologie de Michael Haulica, in colectia Fantasy si “Strategiile naționale de securitate”, ediția a II-a, coordonat de Marian Zulean, in colectia Studii de securitate. Programul complet al evenimentelor Tritonic poate fi consultat AICI.

Editura Litera il va avea ca invitat pe Meik Wiking, CEO al Institutului pentru cercetarea fericirii din Copenhaga, care vine in premiera la Bucuresti cu ocazia lansarii celei de-a doua carti “Mica Enciclopedie Lykke: In cautarea celor mai fericiti oameni din lume”. De asemenea, bestsellerul “Testamentul lui Abraham” va fi lansat oficial la Gaudeamus in prezenta autorului, Igor Bergler, si a invitatilor sai. Detalii despre prezenta Litera la Gaudeamus gasiti AICI.

Printre lansarile Editurii Herald, care are evenimente de joi pana duminica, se numara si cele ale volumelor “Istoria francmasoneriei” de Albert Mackey, “Mindfulness pentru profesori” de Patricia Jennings si “Tulburarea de spectru autist. Ghidul complet pentru intelegerea autismului”, de Chantal Sicile-Kira. Mai multe evenimente Herald la Gaudeamus gasiti AICI.

Grupul Editorial All va fi prezent la Gaudeamus cu reduceri de până la 85%, cadouri dulci pentru cititori, noutati editoriale diverse si trei evenimente de lansare. Mai multe informatii despre toate acestea gasiti AICI.

Editura Hasefer va avea o tripla lansare pe data de 23 noiembrie, de la ora 11:00, printre titlurile care urmeaza a fi prezentate numarandu-se si romanul “Marienbad” de Salom Alehem.

Invitatul de onoare al editiei cu numarul 24 este UNIUNEA EUROPEANA, prezenta la targ cu un stand generos si cu un program de evenimente bogat si variat, adresat deopotriva profesionistilor din industria de editare si publicului larg, de toate varstele.

Programul tuturor evenimentelor care vor avea loc la Targul Gaudeamus poate fi consultat AICI.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *