Designul, cand toti suntem designeri

Seria de conferinte #CePunemInRama? continua cu o noua tema: “Designul, cand toti suntem designeri. Perspective in designul pentru inovatie sociala si culturala”. Evenimentul va avea loc luni, 27 noiembrie, ora 18:30, in Sala Cafenea de la ARCUB. Conferinta face parte din Programul Expozitional ARCUB 2017.

Inspirata de una dintre cele mai importante carti despre designul pentru sustenabilitate, a sasea intalnire din seria de conferinte #CePunemInRama? va fi sustinuta de Constantin Goagea si Alex Radu, care vor vorbi despre cartea “Designul, cand toti suntem designeri. O introducere in designul pentru inovatie sociala” scrisa de Enzio Manzini. Constantin Goagea este arhitect, designer, curator, producator, manager cultural si director executiv al asociatiei Zeppelin. Alex Radu este producator si manager cultural, manager al Editurii Vellant si cofondator Aiurart Contemporary Art Space.

Seria de conferinte #CePunemInRama? a fost inaugurata in luna februarie 2017 ca o noua componenta a Programului Expozitional ARCUB care abordeaza teme diverse legate de arta, despre cum putem da substanta, consistenta, profunzime, creativitatii de azi.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.