Florin Piersic Jr. prezinta “Freak Show” pe 26 decembrie

Florin Piersic Jr. isi da intalnire cu publicul bucurestean marti, pe 26 decembrie, incepand cu ora 19:00, la Sala Studio a Teatrului National Bucuresti, pentru o adevarata demonstratie de talent actoricesc si regizoral in spectacolul “Freak Show”, one-man-show realizat dupa un material scris chiar de el.

“Freak Show” este un one-man-show unic in Romania. Cei prezenti vor avea ocazia sa urmareasca evolutia cameleonica a unui singur actor care se transforma continuu in alt personaj, intr-o succesiune halucinanta: miliardar de carton, muncitor pe santier, bancher, pensionar, producator de film, profesor sau homeless fiind doar cateva exemple.

Pana in prezent, “Freak Show” a fost prezentat cu succes la Koln, pe scena Leicester Square Theatre din Londra, in Canada, Bruxelles sau Franta dar si la Opera Nationala din Timisoara. La Gala FESTCO, spectacolul a obtinut Premiul Special al Juriului, in sectiunea Off.

Biletele se gasesc la casa de bilete a Teatrului National Bucuresti, statia de metrou Unirii, reteaua de magazine Vodafone, Orange, Germanos si online de pe www.eventim.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.iabilet.ro, www.startickets.ro si www.ticketnet.ro. Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc, astfel: Cat.I – 60 lei, Cat.II – 50 lei si Cat.III – 40 lei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.