Ce titluri pregătește Editura All pentru 2018

Grupul Editorial ALL isi va surprinde cititorii in anul 2018 cu titluri noi, dar si cu cateva continuari ale seriilor de succes. In topul vanzarilor pe anul 2017 s-au aflat seriile Pisicile razboinice, alaturi de bestselleruri de Cecelia Ahern si Guillaume Musso, care vor reveni cu titluri noi si anul acesta.

Colectia “Strada Fictiunii”, care si-a construit o identitate puternica, remarcandu-se prin carti de exceptie din literatura mondiala, cu peste 100 de titluri traduse din mai mult de 10 limbi se imbogateste cu volume precum “Batranii ticalosi” de Kingsley Amis, “Djamilia” de Cinghiz Aitmatov sau “Nesatul” de Stanislaw Ignacy Witkiewicz. Despre volumul “Djamilia”, Louis Aragon, care a tradus aceasta nuvela ampla in limba franceza, a spus ca este cea mai frumoasa poveste de iubire din lume.

Cititorii celui mai uluitor scriitor francez contemporan, Guillaume Musso, vor fi incantati sa afle ca in 2018 va aparea la Editura ALL un alt thriller captivant al acestui autor: “Un apartament la Paris”. Despre acest roman, Bernard Lehut de la RTL spunea ca este “o reusita totala, o carte a maturitatii, plina de curaj”.

“Ecaterina cea Mare, portretul unei femei”, de Robert K. Massie, este un titlu care-i va bucura pe iubitorii de biografii istorice. Autorul Robert K. Massie este istoric american, castigator al Premiului Pulitzer pentru o biografie a lui Petru cel Mare, renumit pentru cercetarile sale asupra dinastiei Romanovilor.

Un titlu aparte este “Gena – o istorie fascinanta”, de Siddhartha Mukherjee, castigator al Premiului Pulitzer in 2011 pentru non-fictiune. Volumul, catalogat de The Washington Post drept una dintre cele mai bune carti de stiinta, face o analiza exhaustiva a ereditatii si a influentei suprinzatoare pe care aceasta o are asupra vietii, personalitatii, identitatii, destinului si alegerilor noastre.

Incepand cu anul 2017, Colegiul Medicilor din Romania recunoaste relevanta portofoliului de carte medicala al Editurii ALL. Editura este acreditata de Colegiul Medicilor, iar autorii romani, care publica lucrari de specialitate la Editura ALL sunt recompensati cu puncte de educatie medicala continua.

Extras din comunicatul All

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *