David Garrett canta si pe 9 iunie in Romania

Cum biletele pentru concertul programat pe 8 iunie 2018, la Sala Palatului din capitala, se apropie de epuizare, organizatorii evenimentului au anuntat ca DAVID GARRETT, cel mai rapid violonist din lume, va sustine cel de-al doilea concert, sambata, 9 iunie, tot la Sala Palatului, de la ora 20:00.

David Garrett nu este la prima sa vizita in Romania, acesta participand la Festivalul George Enescu in 2012, 2015 si 2017, lasand publicului meloman o impresie de neuitat. De fiecare data, biletele s-au epuizat imediat, iar in urma cererilor fanilor, artistul a inclus Romania in lista tarilor pe care le va vizita in cadrul turneului “EXPLOSIVE LIVE” din 2018.
David Garrett nu va veni singur la Bucuresti, ci acompaniat de bandul lui, format din: Franck van der Heijden, John Haywood, Marcus Wolf, Jeff Allen, Jeff Lipstein.

Turneul “EXPLOSIVE LIVE” a inceput in luna noiembrie 2016 si nu se va incheia foarte curand. Succesul uluitor a batut toate recordurile concertelor sale anterioare. Numai in primele trei saptamani ale turneului, au fost vandute peste 200.000 de bilete, urmate de alte sute de mii de bilete vandute pentru concertele sustinute in prima parte a acestui an.

Biletele sunt disponibile in reteaua EVENTIM la magazinele partenere Orange, Vodafone, Germanos, Librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Carrefour si benzinariile OMV, la casa de bilete a Salii Palatului si online pe www.eventim.ro, la preturi care variaza intre 140 lei si 450 lei, in functie de categoria de loc.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.