“Am iubit, am purtat, am pierdut” revine la Arcub pe 18 februarie

Spectacolul “Am iubit, am purtat, am pierdut”, singura montare in Romania a piesei “Love, Lost, and What I Wore” se va juca pe 18 februarie, ora 20:00, la Sala Mare ARCUB. Versiunea romaneasca, pusa in scena de Emil Hostina, le are in distributie pe Elvira Deatcu, Laura Cret, Anca Androne, Iulia Lumanare si Ioana Abur.

Spectacolul prezinta o colectie intima de povesti feminine care vorbesc despre tradari, rochii, tocuri, relatia mama-fiica, rujuri rosii, camasi si regasiri. “Love, Lost, and What I Wore” este scrisa de autoarea scenariilor pentru filmele “Cand Harry a intalnit-o pe Sally” si “Nopti albe in Seattle”, jurnalista, romanciera, scenarista si producatoarea de film Nora Ephron, nominalizata la premiile Oscar si castigatoare a premiului BAFTA.

Biletele pot fi achizitionate online de pe arcub.ro si bilet.ro sau de la casa de bilete de la sediul ARCUB, Strada Lipscani, nr. 84-90.
Preturi: 35 lei (Categoria I)
Elevii, studentii si pensionarii care se prezinta la Casa de Bilete ARCUB cu legitimatiile pot achizitiona bilete la pretul de 25 lei (Categoria a II-a).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.