DanaArtGallery pregateste o expozitie aniversara

Proiectul initiat de Zbarcea Daniela si Adrian Panaite, DanaArtGallery – “conexiuni prin arta”, sarbatoreste opt ani de existenta. Doar doi oameni, multi prieteni, colaboratori, artisti, parteneri si uneori si sponsori. Totul se datoreaza incapatanarii de a crede ca arta trebuie sa isi gaseasca un loc in preocuparile oamenilor.

Invitatia organizatorilor:

“De aceasta data ne-am gandit sa nu mai fim protocolari si sa va rugam sa sarbatoriti alaturi de noi nu numai la vernisaj ci si pe retelele de socializare. Sa ne amintim de momentele petrecute impreuna postand pe pagina evenimentului fotografii facute cu ocazia participarii la cele peste 100 de expozitii organizate in diferite locatii, sa sarbatorim impreuna de fapt prietenia nu neaparat colaborarea care a avut sau are loc. Asta credem ca e important.

Va invitam sa vedeti expozitia artistilor care s-au reunit de aceasta data in expozitia “Memory”: Andreea Rus, Andreea Dosinescu, Andreea Maria Lungan, Alina Gurban, Andrada Paula Veclenit, Bogdana Contras, Cornelia Gherlan, Delia Orman, Dragos Nicolae Lupu, Eugen Vasile Iovan, Gina Paula Baranovschi, Magda Morozan, Mirabela Iliescu, Laura Florea, Ruxandra Stefana Munteanu, Silvia Traistaru.

Vernisajul va avea loc luni, 19 februarie incepand cu ora 19.00 la M.A.C -Metropolis Art Collection, str Grigore Alexandrescu 89-97, s1, Bucuresti, in incinta Metropolis Center. Expozitia va ramane deschisa si va putea fi vizitata zilnic in intervalul orar 12:00-20:00 pana pe data de 10 martie 2018.”

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.