ROCK HISTORY – Exercitiu de Libertate si Mob Rules

Stay Metal Forever va invita – cu tot cu copiii, parintii, bunicii si chiar si cu strabunicii din dotare – sa participati la evenimentul “ROCK HISTORY – Exercitiu de Libertate si Mob Rules” care se va desfasura in datele de 19 si 20 mai 2018, cu incepere de la ora 20:00, in Club Quantic din Bucuresti.

Corul de Copii al Operei Nationale Bucuresti (Dirijor Smaranda Morgovan) va evolua in premiera pe scena Clubului Quantic din Bucuresti pe 19 mai, abordand piese rock de referinta, alaturi de cativa invitati speciali: vocalistii Alin Dinca (Trooper) si Andy Ghost (Altar), Irina Dascaloiu – flaut, Maria Paladi – pian si Anatol Rogut – pian. Conceptul, aranjamentul muzical si realizarea spectacolului sunt asigurate de Smaranda Morgovan, care e de parere ca “Rock History – Exercitiu de Libertate este un exemplu inedit de educatie prin ROCK”. Acest spectacol este pus in scena ca un tribut adus victimelor din Colectiv. Programul include piese din repertoriul artistilor Ben E. King, The Beatles, The Doors, The Eagles, The Bee Gees, The Scorpions, Metallica, Queen, Joan Jett, Deep Purple si Led Zepellin.

In ziua a doua a evenimentului, pe 20 mai, vor urca pe scena din Quantic Prefix TM – trupa tribut Black Sabbath, in deschidere – si Vinnie Appice Band, din care fac parte:

Vinny Appice – tobe (John Lennon, Black Sabbath cu Ozzy Osbourne, Dio, Heaven & Hell)
Piero Leporale – voce (Uli Jon Roth)
Fabio Cerrone – chitara (Tony Martin – Marco Mendoza)
Barend Courbois – bass (Blind Guardian)

Set list-ul va include piese celebre, printre care se vor numara “Mob Rules”, “Holy Diver” si “War Pigs”.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica www.iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – partener Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si la terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.