Concert caritabil la a cincea editie: “Suflet in culori”

Asociatia pentru Muzica, Arta si Cultura si Asociatia Help Autism, in colaborare cu Centrul National de Arta Tinerimea Romana organizeaza a V-a editie a evenimentului “SUFLET IN CULORI”, concert caritabil in beneficiul copiilor cu autism, pe 31 martie, ora 19.00, Sala Auditorium a Muzeului National de Arta al Romaniei.

Este cel de-al cincilea an in care Asociatia Help Autism marcheaza Ziua Internationala a Constientizarii Autismului, 2 aprilie, prin intermediul evenimentului cultural menit sa atraga atentia asupra problematicii autismului in Romania si totodata sa stranga fonduri pentru sustinerea celor 500 de copii din asociatie.

Concertul de anul acesta se va desfasura intr-o atmosfera speciala, in cadrul Muzeului National de Arta, sala Auditorium, cu artisti de talie internationala: soprana Rodica Vica, care a fost alaturi de acest eveniment inca de la prima editie, ansamblul Musica Ricercata, condus de dirijorul Gabriel Bebeselea, mezzosoprana Andreea Iftimescu si baritonul Vlad Crosman.

Fondurile colectate din participarea la eveniment vor fi directionate catre programele de terapie ale copiilor cu autism din cadrul de Asociatiei Help Autism. Pentru a participa la eveniment puteti intra pe link-ul http://helpautism.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=5434 pentru a dona o ora de terapie copiilor speciali. De asemenea, donatii pot fi facute si in seara evenimentului in foierul Salii Auditorium a Muzeului National de Arta al Romaniei din Str. Stirbei Voda, nr. 1.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.