Trupa germana Scorpions revine in Romania pe 12 iunie

Vantul schimbarii se va face simtit inca o data la Bucuresti, pe 12 iunie, la Romexpo, in cadrul unui concert de colectie al legendarei trupe germane Scorpions, din cadrul Crazy World Tour, adus in Romania de Events. Piesa “Wind of Change” este considerata simbolul caderii Zidului Berlinului si face valuri pana in ziua de azi.

Despre asta e vorba cand vorbim de rock – de o muzica ce lasa semne, inspira generatii, nu are varsta si asupra careia nu poti si nu are sens sa intervii, caci mesajul va fi mereu actual si va transcede generatii.

Originara din Hanovra, trupa a luat nastere din initiativa chitaristului Rudolf Schenker si s-a consacrat in anii ’80 cu piese care au fost pe buzele tuturor, ca “No One Like You”, “Still Loving You” si “Rock You Like A Hurricane”, afirmandu-se totodata drept cel mai important grup heavy al Germaniei. “Wind Of Change”, simbol al schimbarilor politice puternice din Europa din 1989, a devenit rapid un succes pe plan mondial, fiind cel mai bine vandut single al anului 1991. Pe scurt, acestia sunt Scorpions – una dintre cele mai longevive trupe de rock, cu peste 50 de ani de cariera si peste 100 de milioane de albume vandute, a caror muzica suna la fel ca in prima zi si care ilustreaza aceleasi idealuri care ne tin umani, in viata si mergand inainte.

Biletele se gasesc pe www.eventim.ro si in reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Pana pe 31 martie, sunt disponibile bilete in pre-sale la pretul de 350 lei (Tribuna), 245 lei (Golden Ring), 173 lei (Gazon A) si 136 lei (Gazon B). De pe 31 martie si pana la data evenimentului, biletele vor avea costurile de de 350 lei (Tribuna), 270 lei (Golden Ring), 190 lei (Gazon A) si 150 lei (Gazon B).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.