Programul Teatrului Arte dell’Anima in luna aprilie

Teatrul Arte dell’Anima si-a schimbat site-ul si logo-ul, dar calitatea spectacolelor ramane aceeasi. Programul lunii aprilie include spectacole care se vor juca atat la sediul teatrului, cat si la Centrul European Cultural si de Tineret pentru UNESCO “Nicolae Balcescu” din str. 11 iunie, nr. 41, sector 4.

Programul este urmatorul:

14 aprilie, ora 19:00 – “Milk on Fire” de Radu Pocovnicu la Centrul European Cultural si de Tineret pentru UNESCO “Nicolae Balcescu”
16 aprilie, ora 19:00 – “Lettice si Leusteanul” de Peter Shaffer la Centrul European Cultural si de Tineret pentru UNESCO “Nicolae Balcescu”
17 aprilie, ora 19:00 – “Frumoasa calatorie a ursilor panda povestita de un saxofonist care avea o iubita la Frankfurt” de Matei Vișniec la sediul Teatrului Arte dell’Anima (Str. Fainari, 17D)
21 aprilie ora 19:00 – “Treapta a noua” de Tom Ziegler la sediul Teatrului Arte dell’Anima (Str. Fainari, 17D)
25 aprilie, ora 19:00 – “Nenumitul Edi Carlan” de Alexandru Unguru la sediul Teatrului Arte dell’Anima (Str. Fainari, 17D)
26 aprilie, ora 19:00 – “Milk on Fire” de Radu Pocovnicu la sediul Teatrului Arte dell’Anima (Str. Fainari, 17D)

Biletele pentru spectacolele care se desfasoara la Centrul “Nicolae Balcescu” se gasesc pe iabilet.ro si bilet.ro sau la Casa de Bilete a Centrului.
Biletele pentru spectacolele care se desfasoara la sediul teatrului biletele se gasesc AICI sau la la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima.

Mai multe detalii despre spectacole gasiti pe site-ul www.artedellanima.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.