Ce vedem in aprilie la Teatrul de Arta Bucuresti

Teatrul de Arta va asteapta la spectacole si luna aceasta. Una dintre surprizele lunii aprilie la TAB este aceea ca spectacolul “O femeie singura” de Dario Fo si Franca Rame, cu Andreea Bibiri, a fost invitat si va participa, pe data de 20 ale lunii, la Festivalul de Monodrame desfasurat in Bacau.

Pentru prestatia actoriceasca de exceptie din spectacolul “O femeie singura”, Andreea Bibiri a castigat Premiul pentru Cea mai buna interpretare feminina la Festivalul National de Comedie de la Galati si a fost nominalizata la categoria Cea mai buna actrita, la UNDERCLOUD. “BACAU FEST – MONODRAME” este primul festival international la participa “O femeie singura”, de aceasta data cu titlul de spectacol invitat.

O alta surpriza a lunii la TAB este o sesiune de French Swing-Jazz and Chansonnettes cu titlul “De la Paris, la Micul Paris”, care se va desfasura joi, 26 aprilie, de la ora 19.15. Artistii care va vor incanta cu muzica lor sunt Diana Tudor (voce) si Alexandru Burca (pian), care va dau intalnire cu minunatele chansonete si tangouri interbelice, precum “Sous le ciel de Paris”, “Domino”, “Padam”, “La vie en rose” si multe altele interpretate de nume celebre ale scenei, precum Edith Piaf, Yves Montand sau Cristian Vasile.

Programul complet al spectacolelor care se desfasoara in luna aprilie la Teatrul de Arta Bucuresti poate fi consultat AICI.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.