Postmodern Jukebox revine in Capitala pe 16 mai

Pentru ca experienta unui concert Postmodern Jukebox nu are cum sa fie vreodata similara cu cea anterioara, fenomenul muzical al internetului se intoarce in Bucuresti pe scena Salii Palatului, pentru al treilea an consecutiv, pe 16 mai, de la ora 20:00. Concertul care se anunta a fi unul memorabil este organizat de Events.

Postmodern Jukebox reinterpreteaza la propriu si la figurat genurile muzicale, depasind limite si generatii cu abordarea lor unica si necoventionala pentru fiecare piesa din repertoriu. Artistii reimagineaza saptamanal genuri precum pop, rock si R&B in nota swing, doo-wop, ragtime sau Motown. Beyonce, Lorde, Lady Gaga, Maroon 5, Guns’n’Roses si The White Stripes sunt doar cativa dintre artistii a caror muzica a fost abordata dintr-un unghi retro unic si transformata intr-un succes viral si atemporal, fiecare piesa fiind o reala punte intre generatii.

Biletele se gasesc in reteaua Eventim la urmatoarele preturi:

Pachet Extra Gold VIP – 431 lei
Categoria I VIP – 240 lei
Categoria a II-a – 240 lei
Categoria a III-a – 170 lei
Categoria a IV-a – 140 lei
Categoria a V-a – 120 lei

Pachetul Extra Gold VIP ofera accesul la sesiunea de Meet&Greet cu artistii, dupa spectacol, precum si afisul turneului in editie limitata si ecuson VIP pentru accesul in culise dupa spectacol. Pachetul Extra este valabil numai insotit de un bilet la concert, achizitionat separat.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.