Spectacole de teatru la Arcub

“Am iubit, am purtat, am pierdut”, “Idolul si Ion Anapoda” si “Schneider si Schuster” sunt doar cateva dintre cele mai apreciate spectacole de teatru pe care le puteti vedea in luna aprilie la Sala Mare ARCUB din str. Lipscani, nr.84-90. Biletele se gasesc pe arcub.ro si www.bilet.ro si la casa de bilete de la sediul ARCUB.

“Am iubit, am purtat, am pierdut” – 10 aprilie, ora 20:00, Sala Mare ARCUB
Cu un text scris de celebra scenarista de la Hollywood Nora Ephron regizorul si actorul Emil Hostina prezinta la ARCUB spectacolul de teatru “Am iubit, am purtat, am pierdut”, singura montare in Romania a piesei “Love, Lost, and What I Wore”. Elvira Deatcu, Laura Cret, Anca Androne, Iulia Lumanare si Ioana Abur le vor da viata celor cinci personaje care vor fi parte a unei povesti despre tradari, rochii, tocuri, relatia mama-fiica, rujuri rosii, camasi si regasiri.

“Idolul si Ion Anapoda” (foto) – 11 aprilie, ora 19:00, Sala Mare ARCUB

Intr-o comedie romantica si total anapoda, cinci personaje din Bucurestiul interbelic isi cauta perechea ideala. Cu un umor delicat, actorii Oana Pellea, Florina Gleznea, Cristina Casian, Richard Bovnoczki si Istvan Teglas revin in luna aprilie, la ARCUB, intr-o noua reprezentatie exceptionala a spectacolului scris de George Mihail Zamfirescu si adaptat de regizoarea Mariana Camarasan.

“Schneider si Schuster” – 17 aprilie, ora 20:00, Sala Mare ARCUB

“Schneider si Schuster” prezinta intr-un cadru dramatic, intesat cu momente umoristice, povestea a doi actori evrei care decid sa infiinteze la Lodz, in Polonia, un teatru care isi doreste sa atinga, prin intermediul spectacolelor, toate problemele de natura sociala, umana si artistica ale timpului lor, nestiind ca acest plan ii va conduce usor catre capcana lagarelor de concentrare.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.