Expozitie Gina Paula Baranovschi: “Gradina Magica”

DanaArtGallery si Metropolis Art Collection prezinta expozitia personala “Gradina Magica” a artistei Gina Paula Baranovschi. Vernisajul va avea loc pe data de 23 aprilie, ora 19:00, prezentat de criticul de arta Roxana Pasculescu, iar expozitia va putea fi vizitata zilnic, intre orele 12:00 – 20:00, pana pe 13 mai 2018.

“In paralel cu munca de restaurator, dupa perioada studentiei, am avut mereu pe sevalet si in gand pictura si culoarea. O lume interioara explodeaza pe panzele albe, in framantari, obsesii, bucurii si temeri, dar mai ales in multa visare, desfasurata in compozitii complicate, cu personaje, forme imaginare, animale si pasari, ce populeaza intr-o maniera fantastica o Gradina Magica.” (Gina Paula Baranovschi)

“Gina Paula Baranovschi si-a intitulat extrem de sugestiv si de constient expozitia personala Gradina Magica. “Gradina” artistei nu figureaza, insa, un spatiu vegetal traditional; termenul trebuie inteles, mai degraba, ca un “paradis” inedit, extrem de personal, populat cu elemente ale unui univers magic, la fel de personal. De altfel, magicul reprezinta o constanta in universul tematic al artistei.” (Gabriel Avram, scriitor)

Metropolis Art Collection: str. Grigore Alexandrescu nr. 89-97, Bucuresti, la parterul cladirii Metropolis Center

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.