Eveniment Herald: Cum sa facem fata emotiilor coplesitoare?

Editura Herald si Libraria Carturesti Verona (Ceainaria Carturesti – Str. Pictor Arthur Verona, nr. 13-15) va invita miercuri, 25 aprilie, de la ora 18.30 la un atelier de idei si dezbateri, intitulat sugestiv “Putem iesi din caruselul emotiilor coplesitoare? Sfaturi practice privind recapatarea autocontrolului”.

La eveniment se va discuta despre gestionarea emotiilor coplesitoare si recapatarea autocontrolului, despre tulburarea de personalitate Borderline, despre convietuirea alaturi de o persoana cu emotii extreme, alaturi de invitati: Odette Dimitriu – doctor in psihologie, conferentiar universitar la Facultatea de Psihologie a Universitatii Titu Maiorescu din Bucuresti si autor Herald, Mirela Pop – medic primar de recuperare medicala, medic homeopat si psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentala, Gabriela Deniz – coordonator al colectiei Psihopractica, Editura Herald, si psiholog. Evenimentul are scopul principal de a furniza informatii cu privire la gestionarea corecta a emotiilor, de a constientiza si identifica reactiile provocate de tulburarea de personalitate Borderline.

Cu aceasta ocazie, Editura Herald va lansa colectia Psihopractica si titlurile: “Cum sa-ti gestionezi emotiile coplesitoare si sa-ti recapeti autocontrolul. Ghidul practic de terapie comportamentala dialectica” de Matthew McKay, Jeffrey Brantley, Jeffrey C. Wood si “Borderline: Cum sa traiesti alaturi de o persoana cu emotii extreme” de Paul Mason, Randi Kreger.

Evenimentul va fi moderat de Sorin Lucaci (PR Editura Herald).
Intrarea este LIBERA in limita locurilor disponibile.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.