Eveniment Rabindranath Tagore: “Imn vietii”

Cu ocazia celebrarii zilei de nastere a lui Rabindranath Tagore, primul laureat al Premiului Nobel din Asia, Centrul Cultural “Rabindranath Tagore” si Editura Cununi de Stele va invita pe 8 mai, de la ora 19:00, la Hermitage Urban Spiritual Hub pentru o seara deosebita de poezie, povestire si dans.

Poet, filosof, romancier, eseist, estetician, dramaturg, actor, regizor, cantaret, muzician, coregraf, pedagog si pictor, Rabindranath Tagore a avut o cariera de peste 60 de ani, in care imaginatia sa n-a lasat niciun domeniu de arta neexplorat, iar gandirea sa a cuprins cele mai inalte idei si cea mai subtila sensibilitate a sufletului omenesc.

Evenimentul va fi prezentat de Iuliana Nalatan, interpreta de dans Odissi si Carmen Musat Coman, directoarea Editurii Cununi de Stele.

Intrarea se face pe baza de donatie: 40 lei pentru adulti, respectiv 25 lei pentru elevi si studenti. Fiecare participant va primi in dar cartea “Inspiratia lui Valmiki”, povestea talharului Valmiki care a fost inzestrat cu harul poeziei in urma intalnirii cu zeita Saraswati, fiind cunoscut ulterior ca autorul Ramayanei. In traditia salii Hermitage, intrarea se face fara incaltari.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.