Au inceput precomenzile pentru “Capcanele dietelor. Dieta pe viata sau stil de viata?”

Volumul “Capcanele dietelor. Dieta pe viata sau stil de viata?”, aparut la Editura All, autor dr. Laura Ene, poate fi comandat in avans (cu semnatura autoarei) cu o reducere de 34%, la pretul special de 19,90 lei. Comenzile care depasesc 50 de lei beneficiaza de transport gratuit prin posta sau prin curier.

Aceasta oferta este valabila exclusiv in perioada campaniei, in librariile online www.all.ro si www.medlibris.ro. Livrarea volumului “Capcanele dietelor. Dieta pe viata sau stil de viata?” se va face incepand cu data de 25 mai 2018, iar toate exemplarele vor avea autograful autoarei.

Acest ghid practic de buna purtare cu corpul si cu emotiile lor ii va ajuta pe cititori nu numai sa faca pace cu cantarul, ci sa se elibereze definitiv de foame si de frustrare. In plus, vor descoperi cum sa isi satisfaca toate poftele, intr-un mod inteligent si sanatos. Aceasta este replica pe care o aud intotdeauna pacientii care trec pragul cabinetului medical al Laurei Ene, in cautarea unei cure de slabire salvatoare: “Spune-mi ce iti place sa mananci si eu te ajut sa iti construiesti o dieta adecvata, pornind de la preferintele tale alimentare”. Scaderea durabila in greutate nu se produce decat atunci cand vrei sa schimbi cu adevarat ceva in stilul tau de viata, nu doar cand tii o dieta pentru 2-3 zile, o saptamana, nici chiar pentru o luna sau mai multe.

De 15 ani, Laura Ene este medic primar in Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, timp in care a ajutat peste 10.000 de pacienti sa invete sa manance sanatos, sa-si schimbe stilul de viata, sa slabeasca si sa se mentina in forma dorita.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.