Expozitie Ion Iancut: “Cautatorii de lumina”

Galeria de Arta SENSO Bucuresti gazduieste in perioada 8 mai – 6 iunie 2018 expozitia personala de sculptura “CAUTATORII DE LUMINA” a artistului ION IANCUT. Vernisajul expozitiei va avea loc marti, 8 mai 2018, incepand cu ora 18:00, la galeria SENSO (Bd. Unirii nr. 15, sector 5, Bucuresti).

Originar din comuna Raducaneni, judetul Iasi, ION IANCUT a absolvit Institutul de Arte Plastice “Nicolae Grigorescu” din Bucuresti (promotia 1974). ION IANCUT este laureat al numeroase premii si distinctii pentru activitatea sa artistica de mai bine de 45 de ani.

“Aducem arta mai aproape de tine – este deviza galeriei noastre, in numele careia ne-am propus sa facem o selectie cat mai reprezentativa de autori si opere. Expozitiile organizate la Galeria Senso fac parte dintr-un program complex, deschis cu generozitate tuturor – Catena pentru arta – prin care speram sa se manifeste, autentic si original, o vocatie culturala asumata! Vom continua sa organizam si in 2018, cu acelasi succes evenimente de referinta in peisajul cultural al Bucurestilor.”Galeria de Arta SENSO, Bucuresti

Programul de vizitare a galeriei SENSO: luni – vineri: orele 11.00 – 18.00, sambata: orele 11.00 – 16.00.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.