GNR lanseaza “Appetite For Destruction: Locked N’ Loaded Edition”

Poate unul dintre cele mai influente materiale discografice ale anilor ‘80, “Appetite For Destruction” va fi relansat pe 29 iunie sub o noua forma de catre Guns N’ Roses. “Appetite For Destruction: Locked N’ Loaded Edition” va sta intr-o cutie solida din lemn, invelita in piele ecologica si decorata cu recognoscibila cruce sculptata manual.

Materialul va fi lansat in diferite editii si va imbraca o serie complexa de configuratii, incluzand o editie Audio Super Deluxe 4CD/1 Blu-ray, care contine o carte de 98 de pagini cu fotografii necunoscute publicului, extrase din arhiva personala a solistului Axl Rose, o editie Deluxe 2CD, o editie 2LP 180-gram heavy weight vinyl, un CD remasterizat, cu toate variantele digitale de streaming/descarcat.

Cutia cuprinde intreaga editie Super Deluxe, precum si albumul de referinta, ale carui track-uri originale au fost remasterizate, 25 de demo-uri nelansate, care au fost integistrate in 1986, in cadrul sesiunii Sound City, o pereche de track-uri care nu se regasesc pe “Appetite For Destruction” si sunt produse de Mike Clink – “Shadow Of Your Love”, din decembrie 1986, cu o luna inainte de sesiunile oficiale de inregistrare si “Move To The City” (varianta acustica din 1988).

Turneul “Not In This Lifetime” al trupei Guns N’ Roses se afla inca in desfasurare si a devenit acum al patrulea pe lista celor mai de succes turnee din intreaga istorie muzicala si inca nu da niciun semn ca s-ar opri aici. Urmatoarea etapa a turneului mondial va avea loc in lunile iunie si iulie si va viza Europa.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.