O seara de flamenco si dans clasic: Ballet Flamenco Español

Ballet Flamenco Español va ajunge la Sala Palatului pe 15 mai, ora 20:00, cand cei 11 dansatori profesinisti, alaturi de cinci muzicieni desavarsiti le vor arata celor prezenti in sala ce inseamna atat dansul spaniol clasic, cat si cel flamenco, stiluri care sunt deseori confundate de necunoscatori.

Spectacolul care va fi prezentat peste numai cateva zile la Sala Palatului din Bucuresti va fi structurat in trei parti, fiecare avand rolul de a prezenta o alta latura a dansului spaniol. Prima parte – Bolero de Ravel – reprezinta o fuziune intre dansul clasic spaniol si flamenco. In cea de-a doua parte – Zapateado de Mozart – interpretata de doi solisti, va fi redata bogatia accentelor muzicale, contratimpii si sincopele specifice unei atmosfere de reverie. Ultima parte a spectacolului, se intituleaza Flamenco in Live. In aceasta parte a spectacolului vor fi prezentate momente in care predomina vivacitatea si ritmul alert.

Biletele pentru spectacolul Ballet Flamenco Español sunt disponibile atat online pe www.ticketnet.ro, www.eventim.ro, www.iabilet.ro, www.bilet.ro, www.starticket.ro, www.blt.ro, cat si la punctele de vanzare ale agentiilor si la casa de bilete a Salii Palatului.

Biletele au preturi variabile in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza:

VIP – 195 lei
Cat I – 150 lei
Cat II – 130 lei
Cat III – 80 lei
Cat IV – 50 lei

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.