Concert la Sala Radio: 2 Vibes Symphony

Doi dintre cei mai cunoscuti percutionisti romani – Ciprian Rogojan, fondator al formatiei Sistem – si Alexandru Anastasiu, membru al Orchestrei Nationale Radio, organizator al primului festival international de vibrafon din lume – va invita miercuri, 30 mai, ora 19:00, la Sala Radio, la concertul “2 Vibes Symphony”.

Concertul va reuni pe scena Salii Radio aproximativ 100 de muzicieni: alaturi de cei doi percutionisti – care vor interpreta la marimba, vibrafon si alte instrumente de percutie – se vor afla Orchestra de Camera Radio, Corul Academic Radio (dirijor: Ciprian Tutu), soprana Irina Baiant si flautista Ioana Turcu. Evenimentul se va desfasura sub bagheta dirijorului Constantin Adrian Grigore. Programul serii cuprinde mai multe lucrari pe care le veti asculta in premiera in aranjamentul muzical propus de cei doi percutionisti, alaturi de Orchestra de Camera Radio: celebra “Hora Staccato” (compusa de Grigoras Dinicu), piesa “Fragile” – interpretata de cunoscutul artist britanic Sting – sau “Bohemian Rhapsody”, cantata de trupa Queen si compusa de Freddie Mercury, alaturi de cateva partituri ce poarta chiar semnatura lui Alexandru Anastasiu.

Concertul poate fi ascultat in direct pe toate frecventele Radio Romania Cultural si Radio Romania Muzical din tara si in streaming live pe Internet, pe www.radioromaniacultural.ro si www.romania-muzical.ro.
Biletele la concertele Orchestrelor si Corurilor Radio sunt disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro si la Casa de bilete a Salii Radio.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.