Arkadia ShortFest se muta pe plaja Corbu

Dupa ce timp de patru ani a reinventat spatiul Uzinelor Camexip din judetul Prahova, Festivalul International de Film Arkadia ShortFest continua miscarea de regenerare culturala pornita in 2014, cu o noua editie care va avea loc intr-un nou spatiu – plaja Corbu, din judetul Constanta – in apropierea si cu sprijinul Unbar.

Cea de-a cincea editie Arkadia ShortFest se va desfasura intre 15 – 18 august 2018 si va aduce iubitorilor de cultura patru zile de proiectii de film, ateliere, masterclass-uri, expozitii de arta, dar si petreceri si evenimente de socializare. Cineastii si-au putut inscrie filmele in competitie pana pe 20 mai, urmand ca selectia oficiala sa fie anuntata intre 10 – 20 iulie. Ca in fiecare an, trofeul Arkadia va avea un design conceput special pentru editia in curs de catre un artist contemporan. Anul trecut trofeul a fost castigat de scurt-metrajul “Pipa, sexul si omleta”, regia Ana-Maria Comanescu.

Spatiul Arkadia ShortFest va include o zona speciala dedicata Expo ShortFest, precum si un spatiu neconventional de cinema. Festivalul isi propune sa fie o sursa de cultura si divertisment intr-un mod ecologic si responsabil, data fiind natura spatiului neconventional al plajei Corbu. Abonamentele vor fi puse in vanzare incepand cu luna iunie 2018.

Mai multe informatii despre festival gasiti pe site-ul oficial: http://www.arkadiashortfest.ro/ro/asf/

Share

One thought on “Arkadia ShortFest se muta pe plaja Corbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.