Alex & The Fat Penguins continua serialul Acoustic Rooftop Session cu un nou episod. Daca in urma cu doua saptamani, formatia lansa primul clip din aceasta serie, “Just a Fool”, acum a venit vremea sa urmarim impreuna cum suna live „Grind My Will”, o piesa recent adaugata in discografia Pinguinilor.

„Grind My Will” a fost conceputa mai mult ca un mesaj motivational, in care vointa noastra ocupa rolul de eroina in lupta cu obstacolele vietii. „Mi-am imaginat ca lamele morii care ne macina vointa sunt trecerea timpului, dezamagirile, disperarea. Insa, dupa toate astea, vointa tot solida ramane”, spunea la momentul lansarii Alex Cotofan despre ce l-a inspirat sa scrie aceasta piesa.

Noi episoade din serialul Acoustic Rooftop Session vor aparea saptamanile urmatoare pe canalul de YouTube al trupei. Acestea fac parte dintr-un concert sustinut intr-un cadru restrans de Alex & The Fat Penguins chiar pe terasa casei Pinguinilor. Evenimentul a fost unul „silent”, in sensul ca oaspetii au putut asculta in casti, la cea mai buna calitate, muzica baietilor cantata live.