Alex & The Fat Penguins continua serialul “Acoustic Rooftop Session”

Alex & The Fat Penguins continua serialul Acoustic Rooftop Session cu un nou episod. Daca in urma cu doua saptamani, formatia lansa primul clip din aceasta serie, “Just a Fool”, acum a venit vremea sa urmarim impreuna cum suna live “Grind My Will”, o piesa recent adaugata in discografia Pinguinilor.

“Grind My Will” a fost conceputa mai mult ca un mesaj motivational, in care vointa noastra ocupa rolul de eroina in lupta cu obstacolele vietii. “Mi-am imaginat ca lamele morii care ne macina vointa sunt trecerea timpului, dezamagirile, disperarea. Insa, dupa toate astea, vointa tot solida ramane”, spunea la momentul lansarii Alex Cotofan despre ce l-a inspirat sa scrie aceasta piesa.

Noi episoade din serialul Acoustic Rooftop Session vor aparea saptamanile urmatoare pe canalul de YouTube al trupei. Acestea fac parte dintr-un concert sustinut intr-un cadru restrans de Alex & The Fat Penguins chiar pe terasa casei Pinguinilor. Evenimentul a fost unul “silent”, in sensul ca oaspetii au putut asculta in casti, la cea mai buna calitate, muzica baietilor cantata live.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.