Stiri muzicale — 01 - 06 - 2018
Alex & The Fat Penguins continua serialul “Acoustic Rooftop Session”

Alex & The Fat Penguins continua serialul Acoustic Rooftop Session cu un nou episod. Daca in urma cu doua saptamani, formatia lansa primul clip din aceasta serie, “Just a Fool”, acum a venit vremea sa urmarim impreuna cum suna live “Grind My Will”, o piesa recent adaugata in discografia Pinguinilor.

“Grind My Will” a fost conceputa mai mult ca un mesaj motivational, in care vointa noastra ocupa rolul de eroina in lupta cu obstacolele vietii. “Mi-am imaginat ca lamele morii care ne macina vointa sunt trecerea timpului, dezamagirile, disperarea. Insa, dupa toate astea, vointa tot solida ramane”, spunea la momentul lansarii Alex Cotofan despre ce l-a inspirat sa scrie aceasta piesa.

Noi episoade din serialul Acoustic Rooftop Session vor aparea saptamanile urmatoare pe canalul de YouTube al trupei. Acestea fac parte dintr-un concert sustinut intr-un cadru restrans de Alex & The Fat Penguins chiar pe terasa casei Pinguinilor. Evenimentul a fost unul “silent”, in sensul ca oaspetii au putut asculta in casti, la cea mai buna calitate, muzica baietilor cantata live.(0) Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie

Despre autor

Cristina Mitrea

Te-ar putea interesa si...