Programul lunii iunie la Teatrul Arte dell’Anima

Teatrul Arte dell’Anima din Capitala va asteapta si in luna iunie la sediul din strada Fainari, nr. 17D pentru spectacole consacrate, dar si la un spectacol de licenta al studentilor U.N.A.T.C. “I.L.Caragiale”. Biletele sunt disponibile in reteaua MyStage si la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima.

Teatrul Arte dell’Anima gazduieste marti, 19 iunie si vineri, 29 iunie, de la ora 19:00, spectacolul de licenta al studentilor U.N.A.T.C. I.L.Caragiale “Intreaga mea lume”, o adaptare dupa piesa “Things I Know To Be True” de Andrew Bovell. Textul spune povestea lui Rosie, o adolescenta care se intoarce pe nepusa masa acasa, in suburbia unui oras provincial din Australia, dupa ce-a incercat sa-si faca un rost prin Europa. Pe lista ei cu lucruri pe care le stie sigur ca fiind categoric adevarate se afla doar mama, tata si cei trei frati… Dar viata isi face loc si un val-vartej de evenimente o determina sa se maturizeze brusc.

Distributia:

Rosie – Irina Noaptes
Pip – Adelina Toma
Mark – Claudian Siman
Ben – Vlad Linta
Fran – Anca Bejan
Bob – Dorin Enache

Profesori coordonatori:
Conf. univ. dr. Puiu Serban
Asist. drd. Raluca Ghervan
Scenografie: Flavia Stroe
Lumini si sunet: Claudia Ene si Patricia Cordos

Pe 23 iunie, de la ora 19:00, sunteti asteptati la spectacolul “Frumoasa calatorie a ursilor panda povestita de un saxofonist care avea o iubita la Frankfurt” de Matei Visniec, in regia Dianei Tanase.

“Treapta a noua” de Tom Ziegler, in regia Mihaela Betiu, se va juca duminica, 24 mai, de la ora 19:00.

Rezervarile se fac pe pagina de Facebook Teatrul Arte dell’Anima, la numarul de telefon 0733060033 sau prin e-mail: teatru@artedellanima.ro.
Biletele sunt disponibile in reteaua MyStage si la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.