Recomandarea de miercuri: trei lansari de carte

Ediura Herald va invita pe 20 iunie, ora 18:00, la evenimentul “Furia – Cum putem gestiona emotiile intense”, care cuprinde lansarea cartii “Dansul Furiei” de Harriet Lerner si dezbateri pe marginea volumului cu Oana Luiza Rebega, doctor in psihologie, psiholog clinician si consilier psihologic si Gabriela Domnita, psiholog clinician si psihoterapeut.

Evenimentul va fi gazduit de Libraria Bookstory din Cluj-Napoca (Bulevardul Eroilor Nr. 8). “The Dance of Anger” (Dansul furiei) este bestseller New York Times, cu vanzari care depasesc trei milioane de exemplare, si a fost tradus in mai mult de treizeci si cinci de limbi.

“Pentru a invata sa ne folosim eficient furia trebuie sa ne renuntam la unele lucruri: la a-i invinui pe cei pe care ii consideram a fi cauza problemelor noastre si despre care credem ca nu contribuie la fericirea noastra; trebuie sa renuntam la notiunea ca este de datoria noastra sa ii schimbam pe altii sau sa le spunem cum trebuie sa gandeasca, sa simta, sa se comporte.” (Harriet Lerner – Dansul furiei)

De asemenea, Editura Nemira lanseaza, de la ora 19:00, cel mai recent roman al scriitorului britanic Julian Barnes, “Singura poveste”, bestseller Bookfest 2018, aparut in colectia Babel. Evenimentul se va desfasura la libraria Humanitas Kretzulescu, de la ora 19:00, avandu-i ca invitati pe Cristina Bazavan si Radu Paraschivescu, traducatorul romanului, moderati de Dana Ionescu, redactor-sef Nemira.

“Un roman profund emotionant si o analiza a suferintei din iubire (…). Revizitand fluxul si refluxul unei pasiuni, Julian Barnes pune in lumina legatura dintre un om batran si propriul lui sine.” Publishers Weekly

Tot astazi, Editura Humanitas Fiction va asteapta de la ora 19:00 la Libraria Humanitas de la Cismigiu (Bld. Regina Elisabeta nr. 38) la evenimentul de lansare a bestsellerului international “Baiatul cel nou” de Tracy Chevalier, al cincilea volum al Proiectului Hogarth Shakespeare, recent aparut in limba romana in traducerea lui Vali Florescu. Romanul reprezinta interpretarea in cheie moderna a piesei “Othello”.

La eveniment vor participa directorul British Council Romania, Nigel Bellingham, scriitoarele Ioana Nicolaie si Ioana Parvulescu si bloggerul cultural Laura Caltea. Denisa Comanescu, director general Humanitas Fiction, va fi moderatorul intalnirii.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.