Programul Arte dell’Anima pe luna iulie

Actorii de la Teatrul Arte dell’Anima nu iau pauza nici in luna iulie, asa ca, daca n-ati vazut pana acum spectacole precum “Nenumitul Edi Carlan”, “Puslamaua de la etajul 13” sau “Treapta a noua”, sunteti asteptati in sediul din strada Fainari, nr. 17D, pentru a petrece cateva seri artistice deosebite.

Teatrul Arte dell’Anima prezinta in data de 13 iulie, ora 19:00, spectacolul “Nenumitul Edi Carlan”, regia Alexandru Unguru. Edi este produsul realitatii noastre, o realitate robotizata care pare smulsa din cele mai ciudate cosmaruri. Protagonistul parcurge calatoria sa fiind insotit episodic de oameni care isi sunt suficienti. Insa toti simt nevoia sa ii marturiseasca cu obstinatie ca lumea in care traieste ii ramane un mister pe care ei l-au elucidat de mult. Fiecare dintre ei este Zeul propriei lumi.

Un spectacol cu Eduard Cirlan
Vocile: Alexandra Laura Badea, Ana Donosa, Stefan Huluba, Iulian Sfircea, Ionut Oprea, Sever Barsan, Eugen Banica, Ionut Niculae, Bogdan Marhodin, Sergiu Flesner, Herovanu Miruna, Costin Dogioiu, Monica Ciuta, Bogdan Costea, Steliana Balacianu.
Intro: Alex Popa

“Puslamaua de la etajul 13” de Mircea M. Ionescu, interpretata de actrita romano-canadiana Claudia Motea, in regia lui Vlad Stanescu de la Teatrul National Bucuresti, se joaca la Teatrul Arte dell’Anima din Bucuresti in data de 19 iulie, ora 19:00. Personaj simbol al Tineretului zilelor noastre, “Puslamaua” este o pustoaica de 15 ani perceputa de societate ca fiind “si buna si rea si nebuna”, care transmite, prin rolul compozitional de exceptie al Claudiei Motea, un mesaj pozitiv, potrivit caruia oamenii sa nu mai traiasca, in continuare, “cu frana de suflet trasa”.

Pe 25 iulie, de la ora 19:00, Arte dell’Anima va invita la spectacolul “Treapta a noua” de Tom Ziegler, regia Mihaela Betiu. Spectacolul spune povestea unei femei – Joanna McNeil – care s-a tratat timp de sase ani de alcoolism si care incearca acum, cu ajutorul prietenei sale Eleanor Houser, sa repare raul pe care l-a facut familiei sale din cauza dependetei de alcool.

DISTRIBUTIE: Melissa: Roxana Vaduva, Joanna: Bianca Oprea, Tracy: Andreea Mera, Eleanor: Corina Bunghez
Clasa coordonata de prof. univ. dr.: Adrian Titieni
O productie UNATC “I. L. Caragiale”

Rezervarile se fac pe pagina de Facebook: Teatrul Arte dell’Anima, la numarul de telefon: 0733060033 sau prin e-mail: teatru@artedellanima.ro.
Biletele sunt disponibile in reteaua MyStage, dupa un click AICI.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.