“O femeie singura” merge la Festivalul International de Teatru Turda

Spectacolul “O femeie singura” de Dario Fo si Franca Rame, one woman show cu Andreea Bibiri, se joaca la Turda, in cadrul celei de-a doua editii a Festivalului International de Teatru Turda, duminica, 8 iulie, de la ora 17.00. Este cel de-al saselea festival la care spectacolul este invitat si al treilea din acest an.

Festivalul International de Teatru Turda, organizat de Teatrul Aureliu Manea, se desfasoara in perioada 29 iunie – 8 iulie si cuprinde 10 zile de evenimente, cu 85 de spectacole, incluzand si concerte de jazz, in 10 locuri indoor si outdoor (sala mare a teatrului, sala studio, fabrica de bere, pietonala, curtea teatrului si a muzeului, Salina Turda etc.). Festivalul are si o sectiune de concurs – sectiunea “Universitati” – la care facultatile de teatru din tara s-au inscris si concureaza pentru premiile “Cel mai bun spectacol”, “Cel mai bun actor”, “Cea mai buna actrita”.

“O femeie singura” a avut premiera in octombrie 2016 si, in decursul celor doi ani de la lansare, a devenit cel mai solicitat spectacol al Teatrului de Arta Bucuresti de catre selectionerii festivalurilor din Romania. Pentru rolul Maria din spectacol, Andreea Bibiri a primit Premiul pentru Cea mai buna interpretare feminina la Festivalul National de Comedie de la Galati si o nominalizare pentru Cea mai buna actrita la Undercloud 2017.

La Teatrul de Arta Bucuresti, spectacolul “O femeie singura” se va relua din luna septembrie, in stagiunea 2018-2019.

Foto: Lavinia Pollak

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.