Eveniment Herald: “Povesti cu o pisica rosie si alte reverii”

Editura Herald si Libraria Seneca Anticafe va invita joi, 12 iulie, ora 18.30 la un eveniment de poezie si arta fotografica, “Povesti cu o pisica rosie si alte reverii”, lansarea cartii “Povesti cu o pisica rosie si alte reverii” de Sorin Lucaci, cu fotografii de Paul Suciu, expozitie de fotografie si recital de poezie.

Se va asculta poezie si se va discuta despre poezie, adica despre inima si despre fascinatia imaginii alaturi de invitati: poetul Razvan Tupa, traducatorul si managerul cultural Horia Barna, scriitorul si criticul literar Felix Nicolau, poetul Mihail Galatanu, actorul Nae Alexandru si actori ai Scolii de Teatru Qfeel.

In cadrul evenimentului se va organiza o tombola in urma careia doi participanti vor primi cate un loc gratuit la cursul Poetica al Scolii de Teatru Qfeel, un curs de trei luni in care participantii vor invata sa recite poezii, sa transmita emotii si trairi prin intermediul unui text liric. De asemenea vor mai fi oferite si alte premii, invitatii la spectacolul din 21 iulie “Serata Poetica – Adrian Paunescu”, carti Herald si totodata cateva dintre lucrarile de arta fotografica ale artistului Paul Suciu, expuse in seara de 12 iulie.

Evenimentul va fi moderat de Sorin Lucaci (PR Editura Herald) si sustinut de Kayaprint.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.