O seara DE-A POEZIA cu Radu Lupu

Unde pierdem noi pe drum, intre copilarie si viata adulta, poezia? Oare s-a pierdut cu adevarat sau… pur si simplu ne e frica sa o descoperim? Teatrul Arte dell’Anima ne invita sa ne raspundem la intrebari in data de 20 iulie, de la ora 19:00, la spectacolul “de-A PoeZIA”, de si cu Radu Lupu, la sediul din str. Fainari, nr. 17D.

Aglomeratia si agitatia de zi cu zi, in care nu ai timp de nimic si totusi ai pentru toate, ne fac sa traim viata intr-un continuu maraton – serviciu, scoala, facturi, copii… Stop! Nu suntem oare toti plamaditi din acelasi fir de ata, cu aceeasi sensibilitate, cu bucurii, dezamagiri sau regrete? Cum am devenit oare atat de diferiti?

“de-A PoeZIA” este o intoarcere la Sinceritate. O restituire a Normalului si a Vietii. O intalnire cu poezia de dragoste si de viata, ca un joc, ca un dor de oameni.

Durata spectacolului este de 80 de minute.

Pretul unui bilet este de 25 lei / 20 lei redus. Biletele sunt disponibile in reteaua MyStage cu un click AICI si la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima.

Rezervarile se fac pe pagina de Facebook: Teatrul Arte dell’Anima, la numarul de telefon: 0733060033 sau prin e-mail: teatru@artedellanima.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.