La Editura Trei, cumperi patru cărți și ai reducere 40%

Editura Trei îi invită pe toți pasionații de lectură că citească mai cu spor, pentru că în luna iulie, la patru cărți cumpărate, reducerea primită este de 40%. Promoția editurii nu se cumulează cu alte reduceri, nu se aplică titlurilor la 10 lei (da, pe site-ul editurii găsiti cărți valoroase la acest preț) și este valabilă în limita stocului disponibil până pe 31 iulie 2018.

Cititorii pot alege între titluri de ficțiune, istorie, psihologie și psihoterapie și altele, printre noutăți numărându-se: “Palatul de hârtie” de Erin Watt, “Tânguirea morților. Psihologia după Cartea Roșie a lui Jung”, de James Hillman și Sonu Shamdasani și “Ce face un părinte grozav. 75 de strategii verificate pentru a crește niște copii fantastici” de Erica Reischer.

Tot la Editura Trei a apărut de curând și “Regina mea”, romanul aproape cinematic al regizorului și scenaristulului Jean-Baptiste Andrea, care spune “povestea prieteniei care se înfiripă între un băiat un pic altfel și o fată drăguță plină de inițiativă, care va deveni “regina lui”.”

Cărțile se găsesc pe site-ul oficial: www.edituratrei.ro.

Sursa foto: site Editura Trei

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.