21-22 iulie: weekend în grădina cu călătorii

În weekendul 21-22 iulie, Merlock îi așteaptă pe bucureștenii care nu pleacă să se răcorească în afara orașului la… Grădina cu călătorii. Henna ca în India, crafts ca în Coreea și codițe ca în Africa, expoziție cu meșteri unul și unul și multe activități interesante pentru mari și mici sunt de găsit pe acest sfârșit de săptămână în grădina de pe str. C. A. Rosetti, nr. 37.

În zona de ateliere și activități veți putea picta bărcuțe de lut, pentru a vă duce cu gândul la aventurile pe mare, cu Ch’artist – Paint your own pottery studio dar și tricouri, brelocuri fistichii și îngerași de lemn. Se colorează cu marmură alături de Buticul Lizzucăi, se învață decoupage cu Dori’s Creations și se călătorește cu gândul departe în baloanele cu aer cald decorate de Sarang Hanguk și desenele cu gări de altădată, alături de Călător prin gările de odinioară.

Pe terasă se vor auzi de la 14:00 muzici inspirate de America de Sud, aduse de Ezirk iar bucătăria de la Merlock promite gusturi și arome de vacanță, așa că, fie că sunteți în oraș de bunăvoie sau cu mai puține alternative, în grădină e umbră și relaxare și sunteți așteptați la povești zilnic de la 10:00 la 21:00. Intrarea este liberă.

Programul complet al Grădinii cu Călătorii îl găsiți cu un click AICI.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.