The Red Guard Choir cântă în București pe 18 octombrie

Sursă foto: redguardchoir.com

După trei ani de la spectacolele de succes prezentate publicului spectator din București și Cluj–Napoca, ansamblul militarilor ruși The Red Guard Choir își va face simțită prezența atât pe 18 octombrie, la Sala Palatului din București, cât și în alte orașe importante din țară, datele turneului național urmând a fi anunțate în curând.

Repertoriul ansamblului coral The Red Guard Choir cuprinde melodii tradiționale din folclorul rusesc și cântece patriotice, dar și arii din opere celebre și hit-uri pop internaționale. “Katiusha”, “Kalinka” sau “Kernina” sunt doar câteva dintre melodiile nelipsite din concertele faimosului grup, iar dansurile autentice ale corpului de balet și zecile de costume viu colorate sunt alte elemente cheie care aduc frumusețea poveștilor rusești în actualitate.

Dintre cei peste 350 de artiști care compun baza acestui ansamblu, aproximativ 120 de soliști, instrumentiști și dansatori de un profesionalism exemplar, sunt selectați pentru a fi parte în producțiile artistice impresionante prezentate la nivel internațional. Corul militarilor ruși a colaborat cu artiști renumiți, precum: Celine Dion, Mireille Mathieu, Vincent Niclo, Raffaella Carra și mulți alții.

Biletele (Cat. IV – 65 lei, Cat. III – 90 lei, Cat. II – 140 lei, Cat. I – 200 lei și VIP – 300 lei) se gasesc pe www.ticketnet.ro, www.eventim.ro, www.bilet.ro sau www.startickets.ro, la casa de bilete a Sălii Palatului și in magazinele partenere Eventim – Orange, Vodafone, Germanos, Librariile Carturesti, Humanitas, magazinele Carrefour și benzinăriile OMV.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.