“Te așteptăm în librărie”… pentru al zecelea an

Campania “Te așteptăm în librărie” a Editurii Herald, pornită de la ideea repoziționării acestui centru cultural (librăria) ca un element activ în viața omului contemporan și a evidențierii rolului librarului ca formator de opinie, a ajuns la ediția a zecea.

În perioada 1 august – 1 noiembrie 2018, Editura Herald împreună cu librăriile partenere le oferă cititorilor șansa de a redescoperi importanța lecturii și modul în care cărțile pot influența evoluția unei persoane prin intermediul ideilor, conceptelor și teoriilor transmise de către cele mai importante personalități ale istoriei, tradițiilor și culturii universale.

“Cărți deschise pentru minți deschise” este invitația noastră pentru a considera lectura ca un instrument de învățare, o sursă inepuizabilă de idei, inspirație și ințelepciune. Pentru că suntem împreună în căutarea celor mai relevante răspunsuri la întrebările fundamentale, am adus pe rafturile librăriilor o colecție de 30 de lucrări inovatoare, care pot deschide în mintea ta noi perspective ale gândirii.
Descoperă acum doar în librării, reducerea de 20% aplicată la titluri precum Spovedanie (Autobiografia) de Lev Tolstoi, Religie și știință de Bertrand Russell, Marea Trezire de Bodhidharma, Totem și tabu de Sigmund Freud, Eliberarea de cunoscut de Jiddu Krishnamurti, Pași pe Cale de Inayat Khan, Cartea celor cinci cercuri (Go Rin no Shō) de Miyamoto Musashi, Duh și Contemplație de Alan Watts.

(Editura Herald)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *