Invitație la expoziție: “Zoom in.Therapy”

DanaArtGallery și Metropolis Art Collection prezintă prima expoziție personală – “Zoom in.Therapy” – a artistei Andreea Maria Lungan. Vernisajul va avea loc pe data de 15 august, ora 19:00, iar xpoziția va rămâne deschisă și va putea fi vizitată de luni până sâmbătă în intervalul orar 12:00 – 20:00, în perioada 13 august – 2 septembrie 2018.

“Trăirea autentică a suferinței, iubirea necondiționată și contactul timpuriu cu moartea sunt ingrediente cheie care mi-au modelat viziunea despre lume și despre artă. Proiectul “Zoom in.Therapy” a apărut când am pierdut cea mai dragă persoană mie și nici o cunoaștere despre lume nu îmi putea alina suferința. Astfel, mi-am îndreptat atenția către filozofie și artă răspunzând întrebării “Când te doare sufletul unde mergi?” cu “La artist” și a început terapia. Astfel în lucrările mele lucrez cu metafore. Tema creației mele de până acum este aceea a fericirii, a liniștii, aceea a construirii unui pod între nădejde și deznădejde, pod care să mă poarte către mine și ființă. Am încercat să subliniez acea doză de plăcere vizuală contând pe ea pentru a trezi curiozitatea privitorilor mai departe și a-i îndemna să descoperim împreună răspunsul la această mare ghicitoare a vieții, fericirea.” (Andreea Maria Lungan)

Andreea Maria Lungan a absolvit Universitatea Națională de Arte, secția pictură. În prezent continuă studiile de masterat specializându-se în pictura abstractă. Andreea a participat la numeroase expoziții de grup in București.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.