Bestseller-ul New York Times “Femei în știință” apare la Editura Nemira

Bestseller-ul New York Times “Femei în știință. 50 de femei temerare care au schimbat lumea” de Rachel Ignotofsky urmează să apară la Editura Nemira la începutul lunii septembrie.

Carte educativă, minunat scrisă și ilustrată de Rachel Ignotofsky, “Femei în știință” aduce în prim-plan contribuțiile a 50 de femei notabile în domeniul științei, tehnologiei, ingineriei și matematicii (STEM), din Antichitate și până azi.

Acest volum, plin de ilustrații unice și fascinante, conține și infografice pe teme importante precum echipamentul de laborator, procentul femeilor care lucrează în domeniile STEM și un glosar științific ilustrat. Printre portretele celor 50 de femei temerare care au schimbat lumea: Lilian Gilbreth, Alice Ball, Gerty Cori, Grace Hopper, Marie Curie, Jane Cooke Wright, Rosalind Franklin, Rosalyn Yalow, Esther Lederberg ș.a.

Rachel Ignotofsky a crescut în New Jersey cu un regim sănătos de desene animate și budincă. A absolvit cu onoruri programul de design grafic al Școlii de Arte Tyler, în 2011. Acum trăiește în minunatul Kansas, Missouri, unde își petrece toată ziua desenând și învățând tot ce poate. A făcut o pasiune din transformarea unei cantități mari de informație în ceva distractiv și accesibil și s-a dedicat realizării unor opere de artă educative.

Share

One thought on “Bestseller-ul New York Times “Femei în știință” apare la Editura Nemira

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.