Vrei să regizezi un spectacol? Acum e șansa ta!

Ai o idee de un spectacol cu 2-4 personaje? Poți face o montare inedită? Dacă da, urmărește regulamentul de participare la „Anima pentru societate” și trimite documentele necesare înscrierii până la data de 10 septembrie, ora 20:00, pe adresa de e-mail teatru@artedellanima.ro!

După cele șapte producții proprii care au încântat publicul prin jocul actoricesc și creativitatea regizorală și au participat în peste 20 de festivaluri naționale și în proiecte culturale finanțate, Teatrul Arte dell’Anima caută un al optulea spectacol de succes. Juriul, format din conducerea Asociației Arte dell’Anima și membri de specialitate, va alege un proiect care va fi produs de teatru în anul 2018, perioada octombrie-noiembrie, cu premiera în luna decembrie a acestui an.

Spectacolul va fi jucat pe scena Teatrului Arte dell’ Anima, pe scenele teatrelor partenere, iar mai apoi înscris în festivalurile de teatru naționale și internaționale. Câștigătorul proiectului „Anima pentru societate” va fi anunțat la data de 15 septembrie 2018.

Informații complete găsiți AICI.

Teatrul Arte dell’Anima se află situat pe Str. Făinari, nr. 17 D, în sectorul 2. Programul spectacolelor care se vor juca în luna septembrie poate fi consultat AICI.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *