Teatrul Mic începe stagiunea cu „Viața și moartea lui Richard 2″

Teatrul Mic anunță începutul unei noi stagiuni în care publicului bucureștean va putea aplauda spectacole selecționate în cele mai importante festivaluri naționale, dar și regizori și premiere de excepție. Tot în această toamnă va fi inaugurat un spațiu nou, care va purta numele de Sala Studio.

Primul spectacol va avea loc în data de 22 septembrie, ora 19:00, „Viața și moartea lui Richard 2″ de William Shakespare, regia și versiunea scenică Radu Iacoban. Spectacolul face parte din selecția acestui an a Festivalului Teen-Fest și este programat să se joace în Sala Atelier a Teatrului Mic (Str. Constantin Mille 16) pe data de 4 octombrie, ora 19:00.

Duminică, 23 septembrie, ora 19:00, pe scena Teatrului Mic va putea fi urmărit „…ESCU” de Tudor Mușatescu, regia și versiunea scenică Doru Ana, un spectacol care îi are cap de afiș pe Ovidiu Niculescu, Dan Condurache, Adriana Șchiopu și Doru Ana. Pe 20 septembrie, ora 17:30, spectacolul va fi prezentat pe scena Teatrului „Maria Filotti” din Brăila.

Programul extins și alte detalii pot fi consultate AICI.

Biletele sunt disponibile online pe site-ul Teatrului Mic, pe Bilet.ro și la Casa de Bilete a Teatrului Mic (Strada Constantin Mille, Nr. 14-16).

Program Casa de Bilete:

Luni – închis
Marți – închis (cu excepția zilelor în care sunt programate spectacole)
Miercuri – Duminică – 11:00-19:00

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.