„Plastic” deschide stagiunea teatrală de la ARCUB

Primul spectacol al stagiunii de la ARCUB este „Plastic” de Marius von Mayenburg, în regia lui Theodor-Cristian Popescu, și se va juca în data de 11 septembrie, ora 19:00, la Sala Mare. Așa cum declară regizorul, „Plastic este o satiră care trage din toate pozițiile în toate direcțiile”.

În producția de la ARCUB, regizorul decupează atent, într-un decor inedit și elegant realizat de scenografa Velica Panduru, teme contemporane, dozând eficient impactul fiecărei noi scene asupra publicului. Muzica semnată de Lucian Ban, pianistul new-yorkez de origine română, punctează fin trecerile personajelor de la o stare la alta, urmărind gradual transformarea unei lumi realiste într-o instalație artistică atipică.

Plastic îi are în distribuție pe Ioana Mărcoiu, una dintre cele mai apreciate actrițe ale noii generații, care a câștigat premiul pentru cea mai bună actriţă pentru rolul Vilma din „Nefericiţii” în regia Zsuzsannei Kovacs și pe Bogdan Dumitrache, cunoscut publicului din filmul Poziția Copilului de Călin Peter Netzer și câștigător al titlului de „Cel mai bun actor”, la Festivalul Internațional de Film de la San Sebastian 2017, pentru rolul din Pororoca de Constantin Popescu. Distribuția este completată de Cristina Toma, Istvan Teglas și Ciprian Nicula.

Biletele pot fi achiziţionate online de pe http://arcub.ro/bilete-online/ și http://bilet.ro/ sau de la casa de bilete ARCUB, Strada Lipscani, nr. 84-90.
Prețuri: 35 lei (Categoria I) și 25 lei (Categoria a II-a).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.