Rezidența de artă „În câmp electric” V se finalizează cu o expoziție

Fundația “Domeniul Otetelișanu”, în parteneriat cu DanaArtGallery și Artoteca anunță cea de-a cincea ediție a proiectului “În câmp electric”, program derulat în cadrul seriei de rezidențe dedicate mediului artistic și industriilor creative, inițiată și găzduită de Conacul Otetelișanu.

Evenimentul s-a desfășurat în perioada 5 – 11 august, la Conacul Otetelișanu din Benești, un sat aflat la 40 de kilometri de Craiova și se va finaliza cu o expoziție în Capitală. Vernisajul va avea loc pe 12 septembrie, de la ora 19:00 la Metropolis Center/ Metropolis Art Collection din Str. Grigore Alexandrescu nr. 89-97, București. Expoziția va rămâne deschisă și va putea fi vizitată de luni până sâmbătă între orele 12:00 – 20:00, în perioada 10 septembrie – 30 septembrie 2018.

Cea de-a cincea ediție a acestui program este dedicată picturii, fotografiei și sculpturii. „În câmp electric V” își propune să fie o platformă de interacțiune între artiști vizuali, dar și între artiștii vizuali și alți artiști din domenii conexe ca muzică, teatru, dans sau film. Artiștii invitați anul acesta sunt: Cătălin Burtea, Cornelia Popa, Ionuț Zevideanu, Mihai Florea, Mircea Muntenescu și Loredana Bardaș.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.