34 de artiști te așteaptă la Art Factory

Gambrinus te invită în perioada 21-23 septembrie la cea de a IV-a ediție a evenimentului Art Factory. Timp de 3 zile, în Uzina Faur, 34 de artiști din sfera artelor, muzicii și a artelor digitale interactive te vor teleporta într-un univers neconvențional: realitate augmentată, realitate virtuală, concerte, expoziții de ilustrație, dar și video-mapping.

Și cum un festival nu este festival dacă nu are o zonă de lounge, Art Factory a pregătit pentru tine grădina secretă unde te poți bucura de un Gambrinus cu gust intens, muzică și mâncare bună. Iar duminică poți pleca acasă cu un catalog out-side-the-bottle ce conține operele tuturor artiștilor prezenți la ediția aceasta.

Anul acesta, Gambrinus și Art Factory desprind arta de normele convenționale și prezintă comunitatea artiștilor printr-o aplicație care îți augmentează simțurile. Aplicația e gata să-ți facă cunoștință, prin intermediul camerei cu realitate augmentată, cu artiștii ediției cu nr. 4, dar îți prezintă și o selecție de lucrări ale artiștilor ce au participat la edițiile anterioare ale evenimentului.

Pe lângă mixul de artă și realitate augmentată, în aplicație poți găsi și detalii despre program, artiști, trupe, dar și cum să ajungi la Uzina Faur. Tot ce trebuie să faci este să descarci aplicația și să scanezi logo-ul Gambrinus sau logo-ul Art Factory în timp ce te bucuri de o bere cu gust intens. Așa că, descarcă aplicația, încarcă-ți bateriile și hai la Art Factory, 21-23 septembrie, la Uzina Faur.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.