Ed Sheeran cântă în România pe 3 iulie 2019

Ed Sheeran a inclus România în turneul pe care îl va susține anul viitor, în perioada mai-august 2019. Vânzarea biletelor începe în data de 27 septembrie, la 10:00 ora Londrei, pentru toate spectacolele, anunță organizatorii concertulului, Barracuda Music, prin intermediul Events.

Ed Sheeran va cânta pe Arena Națională din București pe 3 iulie 2019, iar biletele se pot achiziționa începând cu 27 septembrie, ora României 12:00, de pe www.eventim.ro.

Artistul cu cele mai mari vânzări mondiale în 2017 (IFPI), Ed Sheeran și-a lansat cel de-al treilea album de studio, premiat cu Grammy, intitulat ‘÷’ (Divide) în luna martie a anului trecut. Cantautorul unei întregi generații, Ed a continuat să domine topurile muzicale din toată lumea încă de la lansarea albumului. Cu vânzări de peste 15,5 milioane de albume până în prezent la nivel mondial, ‘÷’ (Divide) a dat naștere hiturilor “Shape of You” (cel de-al treilea cel mai vândut single din toate timpurile în UK și piesa cu cele mai multe redări în streaming pe Spotify), “Castle on the Hill”, “Galway Girl”, hitul Nr. 1 de Crăciun în 2017 în UK, “Perfect” și “Happier”.

De-a lungul carierei sale, Ed a câștigat o gamă largă de premii, inclusiv 4 premii Grammy, 4 premii Ivor Novello, 5 premii BRIT Awards, 6 premii Billboard Awards – și multe altele.

Deoarece Ed Sheeran și echipa sa au o politică foarte strictă legată de vânzarea ne-etică a biletelor prin intermediul website-urilor secundare sau a altor metode neoficiale, acestea se vând personalizate cu numele cumpărătorului imprimat pe fiecare bilet. Mai multe informații despre regulile de achiziționare și prezentare a biletelor găsiți pe www.eventim.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.